We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Wednesday, August 11, 2010

Happy Ramadhan Mubarak

Hye all.. Rasenyer belom terlambat lagi Kryolan in Malaysia nak mengucapkan Selamat Berpuasa kepada pembaca, pembeli, dan semua umat Islam yang ade masuk blogshop ni :)

Semoga Ramadhan tahun ni membawa seribu makna buat kita semua.

Seperti tahun2 lepas ada yang bersedih bila Ramadan tiba. Kita yang taknak geng ngan die mesti la gembira :D
Kalau sedih gak bila Ramadhan tiba, haaa... satu geng la tu.. Huhu.. Walaupun sebenarnya gembira sebab banyak shopping complex buat cheap sale..


Pada yang bukan Islam, selamat berbelanja di bazaar ramadhan yang ada setahun sekali jer tu.. Enjoy!!! :D

To all muslims, may this Ramadhan be as bright as ever, bring joy, health and wealth (dapat bonus raya) so you can spend more here in Kryolan in Malaysia. Hehe..

May God bless all of us and accept our good deeds and ibadah.

Halal kan yang terlebih dan terkurang.
Happy Ramadan Mubarak and happy shopping all.




p/s jgn lupa shopping makeup Kryolan untuk mencantikkan diri di pagi raya!!

1 comment:

iEnA eLiEnA said...

salam ramadhan tuk kak anne juger!!
wah ade p/s lg..okeh iena mesti shopping makeup kryolan punyer
;)

Post a Comment