We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Monday, July 12, 2010

Pre-order

Okey.. First time kryolaninmalaysia nak buat pre-order untuk barang yang xpernah ada lagi di blog ini.. Sebab tak tau color mane yang hot.. U tak payah bayar deposit. Bayar bila barang dah sampai. Order tutup 18 July 2010.

Barang yang i akan order :

Kryolan Shades Eye / Rouge Makeup Palette 9335 - Color2 dalam eye shadow palette ni sangat meletop! cantik, longlasting n i sangat gilerkan color2 nyer.. RM100 sahaja. Berbaloi-baloi.


Yang nih buat smokey eyes nih cantik nih.. ish...



Pilih code palettenye. Click pic to enlarge.


dan email ann_stasia@yahoo.com

Cepat sebab order dibuka untuk 10 orang sahaja. :)

2 comments:

iEnA eLiEnA said...

kak anne..
iena dh dpt powder tu dh
;) thanks kak..
eheee kakkkkk
iena nk order jgak..
wah best nyer..first time iena jmp pre order tak perlu byr dlu..
seronok nyer..
confirm iena nk satu..
nanti iena email kale code yer kak

@nne @nieyra Touch said...

Akak..kite nk jugak order..bole???

Post a Comment