We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Thursday, July 15, 2010

Kryolan Rouge Lipstick

Haiz.. Lambat pula update kat blog ni. Dah update kat facebook dulu. Maka dah basi T_T

Ni lipstick Kryolan. Color semua cantik2 yang dark ker yang light colors ker. Yang penting longlasting!!! Pergi open house raya nanti lepas makan harusla lipstick tak hilang kan walaupun lepas rumah ke 10. Itu yang penting.

Layan gambar dah basi.

Yang ni pink - merah gitu.. Nampak dark kan..


Tapi result shwiittt2 gitu tau.. yang ni yang no - 6.. Ah I giler color ni


Sile abaikan cacat cela dibibir yer. Focus pada color jer!!! Kulit cerah canteeeekkkk sangat range color2 purple - maroon ni.


Ni pula range merah la mak ngah - brown - orange




Dark skin sesuai color brown-orange ni. Your face feature will look so soft. Natural...


Curi pic.. Kan yang brown orangey lg sweet dr pink tu.. Comel ah.



Feeling sexy jer cam Angelina Jolie ni kan..


Pink range pula. Ni range yang paling hot. Habis dah.. Tunggu stock baru sampai yer..


Harga rm45 jer. Cepat2 yer..

p/s Dapatkan foundation tv paint stick untuk normal skin. Dermacolor / dermacos untuk oily atau sensitive skin. Raya nak melaram kan :)

1 comment:

LadyCaja said...

lepas raya nk grab satu..

Post a Comment