We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Monday, March 22, 2010

Kryolan Translucent Powder n Supracolor BIG BIG BIG

Hari ni sampai Kryolan Translucent Powder versi kilang dari USA.. I pon terkejut.. I order refill untuk kelas mekap i.. Ingat refill dalam bekas biasa yang versi besar.. Skali bukak kotak..

Hamek kau!!!




Macam balang kuih raya... Ha ha ha.. Pakai 3 tahun tak habis..



Maka i akan jual refill ini dalam kuantiti yang kecil..
Sesiapa yang tak pernah cuba, nak try bolehla beli..
Dan siapa yang powder dah habis, nak refill bolehla beli gak.. :)

Ada color tl7 and tl4 jer yang baru sampai buat masa ni.. tl7 nih biasanya yang pakai tv paint stick 5w keatas blh guna powder tl7. tl4 plak makeup artist tertentu tentu tau kegunaannya.. Rahsia tuh. Nak tau kene menuntut..

Okey..

10g - RM15 packaging dalam plastic.
Kalau nak special container utk loose powder (bukan kryolan) blh tambah lg rm5..


Next..........

Hari ni juga sampai Kryolan Supracolor Oil Base Makeup versi besar juga dari Germany. Ha ha..



Okei.. Takper yang ni berbaloi..

55ml - RM120 sahaja.. Yang paling kecil i jual RM53 - 8ml

Berbaloi-baloi..

Tapi sekarang ada promosi RM100 sahaja sampai 31 Mac 2010. CEPAT CEPAT!

8 comments:

iEnA eLiEnA said...

kak anne...
Kryolan Supracolor Oil Base dah sampai ker kak?

KR said...

ina.. dah sampai tp yang besar.. klu nak beli skng.. tgh offer.. rm100 jer.. next month naik rm120..

iEnA eLiEnA said...

owh owkay nti iena pikir2kn dlu eyy..
hehe bnyk bnda nk beli..
tp yg kecik tu mmg iena nk beli..
makcik iena nak cun melecun mcm iena gak..haha dia yg kirim yg kecik tu
iena pn ade hajat gak nk beli lg kale yg cerah sket..tp tgu budget mencukupi dlu..huhu
yg kale aritu cm nmpk iena gelap
:)

Reena Shah said...

hi kak ann..i think i should tk a makeup class with u??

elin said...

kak, supracolour ni xseswai pkai daily mcm tv paint stick jgk ke? ke ok je?

Rizha. said...

kak, kalau sy nak beli yg 10g yg powder tue bule sekali dgn container. RM20 right ?

rezal said...

salam kak, sy ade karaylan supra colour, FS 45.
x sesuai dengan kulit sy, baru pakai sekali x luak pown.akak tlg jualkan bley?ehhehehe

Tulip Cake & Pastry said...

Salam..kak ann ada stock Supracolor ni lagi?

Post a Comment