We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Wednesday, March 31, 2010

Kryolan Supracolor Sample

Okey,

Pada yang tanya lagi ape supra ni..




Adeh.. Lenguh i nak reply email.. Maka i buat sikit notes disini. Buat you tercinta.. Seperti biasa, balas cintaku ya.. Dah baca wajib beli. :D

Supracolor ni favourite makeup artist Indonesia. Tengokla artist Indonesianyer makeup.. Macam porcelain doll gitu..

Supracolor ni macam Kryolan tv paint stick juga. Cuma lebih oily sikit jer.
Maka you senang nak blend, senang nak sapu sebab licin..
Senang rata sebab senang sapu..
Flawless sebab senang rata..
Best cover sebab bila senang sapu, senang rata, you tak payah sapu banyak kali sampai foundation pun hilang balik..
Faham tak ni? Tak faham baikla, you boleh email i... T_T

Meletop kan..

Cuma you tak berapa sesuai,
Kalau skin you oily sangat sebab skin dah minyak, foundation pon minyak, nanti tak nampak foundation dah, nampak minyak jer.. Heee.. :D
Kalau you makeup outdoor peluh2 bagai..
Kalau you Indian, you nak kena keliling api masa wedding, panas tuh abes cairla supracolor ni..
Kalau kulit you banyak wrinkle(kedut) nanti bila foundation oily sgt ikut garis2 wrinkle tuh.

Kalau you buat outdoor makeup atau banyak wrinkle, you lagi meletop kalau guna Kryolan tv paint stick atau Kryolan Dermacolor Camouflage Cream atau Dermacos Camouflage Cream.

Kod pula sama macam tv paint stick..
3w, 4w, 5w, fs38, fs 36

Okey,

Sekarang i akan jual sample (selagi stock masih ada)..

RM30 - 10ml

Dipack dalam bekas gini


Berbaloi tau klu you baru nak try..

Biasa dalam bekas ori die pon RM53 - 8ml. Sekarang sample RM30 -10gml!! Fast grab!!!!!


Kalau rasa nak tgk muka macam barbie doll kat cermin mari belila.. :D

17 comments:

Joma86 said...

ade lg x stok sample?
nk try...

Nedy said...

i'm interested.. to whom can i order?email?
hope u contact me at nedyster@gmail.com

iEnA eLiEnA said...

kak anne
ade lg tak Kryolan Translucent Powder yg RM30 -10gml
iena nk yg ni dlu...
kale 4W
yg Dermacos Camouflage Cream tu nk gak tp next month nyer gaji eyy..suda lari budget ler pulak..
naseb bek Dermacos Camouflage Cream pallete ade lg..
nti akak email iena_nce@yahoo.com atau akak anta msg kat fb iena eyy
;)

@nne @nieyra Touch said...

Ade stok lg x???nk jugak....

miraculousmommy said...

ade stok lagi ke?kryolan supracolor sample ni?
sheshasam@gmail.com

ynadona said...

ade lagi tak?emel me mydon_sleepy@yahoo.com

sweethemohemo said...

ade stok lg ke supracolor yg kecik ni? emma_poli88@yahoo.com

MAPLE CLOSET COLLECTION said...

interested la with kyrolan supracolor sample .. pls email me at my_maple17@yahoo.com

Cik Yana said...

kak anne..nk try blh? still available?

MAPLE CLOSET COLLECTION said...

ade stok? me interested lah dgn supracolor ni..

ainlaily said...

akak sy nk beli la nie... sy nk beli yg 10ml... nk try dlu.... RM30 kan? tp sy x paham kod color tu... cm ne nk beli yg sesuai ngn color muke sy? kod f45 tu colornye cm ne? kuning ke? cerah ke?
ainlaily@gmail.com

MADNESSmeForfashion said...

still available ke sample untuk fs45? tq

dinas said...

kak ade lg stock x?
email kat saya.. dinas_as@yahoo.com.my

nurul said...

ade lg stok ni?

KR said...

aderrrr

sayangfi said...

salam , maaf ggu .. ad lg x y ni ?

KR said...

address... msg 0123636304

Post a Comment