We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Monday, February 8, 2010

Kryolan Lip Emphasizer = Lip Plumper = Bibir Mungil Debab

Ha.. Ini barang baru sampai pagi tadi. Sampai2 i terus try dan buat review ini! I sangat suka!!! :)


Kryolan Lip Emphasizer - RM95 (4ml)

Kryolan lip emphasizer gives you that sexy hollywood pout without needles, scalpels or bruising.
Maka umpama berita baik untuk you yang slalu jeles bibir Angelina Jolie.

Lip Emphasizer akan memungilkan bibir you dengan formulanya.
Kandungan formulanya akan meransang peredaran darah dibibir you, warm your lips (rasa suam sikit jer) dan mula membengkakkan bibir you sikit2.
Bengkak dibibir itu cantik dan hot! (sila calitkan lip emphasizer di bibir, muncungkan bibir, buka ikatan rambut, dan geleng2kan kepala dengan slow motion konon2 sexy.. grrr!)

Warna pinkish, texturenya creamy, halus, gives the lips a smooth and transparent pink finish. Guna seperti lip gloss, garis2 kasar di bibir akan hilang, bibir nampak mungil, licin, dan berwarna soft pink. Macam bibir ori yang debab dan shiny! :D

5 comments:

iEnA eLiEnA said...

kak klu bibir yg dh already debab
ok x pakai tu kak..
tak makin debab ke?
hehe..bibir iena agak debab
kehkeh

KR said...

haha.. lg debab lg lawa.. bak kate bapak akak.. haha!!!

KR said...

chis.. nyebok jer bapak haku nieh nyampuk..

iEnA eLiEnA said...

haha yer ker...klu lip glose biasa yg tak beso2 kn bibir ade x kak?

iEnA eLiEnA said...

kak ann..
ader org tny iena bli kryolan kt ner...
iena bg blog akak..

Post a Comment