We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Thursday, January 7, 2010

New stock from USA

Ada barang baru akan sampai esok. Yeay, dah keluar dari kastam malam ni.
Haiz pening.. 5 hari barang-barang i jadi tahanan kastam. Kesian mereka T_T

Dan quantity tak banyak. Tapi quality harus meletop! :)

Sila layan ye..

Kryolan Make-up Corrector - RM65 (11 cm Pencil length)

Ha yang ni best ni. Kenapa ek?

Sebab kalau you mekap artis, dan you lukis garis bibir artis tu tersenget sampai mulut dia nampak senget sebelah, takkan you nak suruh dia pergi basuh mulut.

Maka you ambil pencil ini dan padamkan garis senget tu dan lukis semula cantik-cantik. :)

Kalau you mekap pengantin dan you dah pakaikan pengantin tuh 4 lapis foundation dan kemudian you pakaikan eyeliner. Eyeliner pulak terkeluar dari garisan. Lap2 tak hilang pula sebab eyeliner waterproof. Takkan nak genyeh atau basuh mata dia sampai jadi mata panda. Lebam. Atau takkan you nak suruh dia basuh muka dan you kene mekap semula.

Maka you guna pencil ini dan padamkan garisan terkeluar tu dan lukis semula matanya cantik2.

Kesimpulanya pencil ini sangat effective untuk minor corrections mekap pada mata dan bibir. Seperti makeup remover (penanggal mekap).


Cosmetic Pencil Sharpeners - RM20

Ini adalah sharpener untuk mengasah kajal dan pencil liner Kryolan kepunyaan you. Yang akan sampai esok ialah yang paling hujung belah kiri. Mungkin agak mahal sikit tapi kalau ada duit lebih apa salahnya buat collection. Biar sampai semua orang tau you pakai brand Kryolan even sharpener pun brand Kryolan. Malaysia maner ada tau sharpener ni! :B Grinssss~


Lagi stock lain yang akan sampai,

Kryolan Supracolor favorite mekap artis indonesia.

Kryolan Dermacolor Skin Plastic yang boleh membuat kulit you rata dan licin.

Kryolan Dermacolor Concealer Wheel yang comel.

Kryolan Micro Silk Powder yang halus best sangat.

Gambar2nya dah diupload sebelum ini. Sila scroll down dan rajin2 baca blog ini ya :)

7 comments:

::LiYa:: said...

hye there!
i ni jahil byk bab mekup2...
tp teringin nak ade brand kroyalan!
can u suggest me 3important makeup kits dat i shuld have?
btw, im juz a teacher...so i bukan nak makup berat...juz bile klua dgn fiancee nak melaram sket...tq!

KR said...

ok akak suggest amek
dermacos camouflage cream rm75
dermacos fixing powder rm85

2 ni dah cukup :)

::LiYa:: said...

kak..camne nak beli?
bley akak email kat saye tak?
Lya_iceblended@yahoo.com...
tq!
=)

fadnaturalmakeup said...

nak tanye pasal makeup correctore tu... let say dah salah buat lip liner kan...then bile tenyeh dgn bende ni nanti foundation tak ter'remove' sekali ke? satu hal pulak kalu nak letak foundation balik....hehe :)

-fadh-

KR said...

hye fad.. guna corrector ini sikit saja dah blh padam lip liner comot tu.. xpayah sampai tenyeh.. klu tenyeh mmg terpadamla ngan foundation skali.

Fadhlillah Adnan said...

ohooo...menarik2! =D

MisZ Aien said...

kak,
muka saya ni kan mmg banyak parut lepas jerawat.. mklum la kak berjerawat dari umo 12 lagi.. ni dh 22... brapa lame dh bertapak ni kak...hehe.. ape brg yg akak leh cadangkan ek..nk jugak la cover klau nk kuo jalan2 kan..tapi kalau g klas 2 xde la nak mekap2 hihi.. macam teringin gak yg dermaclor skin plastik 2.. muka saya agak berminyak jugak la kak... lagi satu saya xtau la nak plih foundation apa untuk kulit..umm.. akak tlg ar suggestkan saya brg apa yg patut saya beli..thnx kak

Post a Comment