We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Wednesday, November 11, 2009

UDPP by URBAN DECAY

Okey.. Biarla gambar yang menceritakan..


Eh tapi i nak cerita juga la. Tak best biar gambar enteprem sendiri. Tangan i telah diconteng dengan eyeshadow MAC original. Bukan kata eyeshadow MAC tak best. Memang best. Cuma sebest mana pun brand eyeshadow tuh nak kene guna eyeshadow base 'terbest' juga. Penting! Ingat penting!

Kenapa?

You tengok beza color belah kiri dan kanan. Yang ada eyeshadow base (with UDPP) tu lagi terang dan cantik warnanya.

Kalau you pakai 12 jam pon eyeshadow nih akan tetap tahan dan cantik di kelopak mata you dan nampak cantik di mata orang lain yang memandang mata you. Takla you syok sendiri mata cantik.

Dan kalau you sental sekali pon eyeshadow tu susah nak hilang kalau you guna UDPP sebagai base. Unless you guna makeup remover. Sekian bebelan kali ini.

gambar selepas sental! Ini betul2 punya sental hokei bukan sental2 manja. =)

Dan ini produk you wajib ada kalau nak cun melecun di pagi raya haji dan krismas nanti.

Urban Decay Primer Potion - RM80


12 comments:

POSH76 said...

tingin nak beli sumer nyer mcm bess...nanti tunggu budget

KR said...

boleh2.. simpan gaji ikat perut dulu.. janji cun abes.. he he

'ku abadikan untukmu...' said...

cmner nak guna erk menda nieh

KR said...

eh tak ajar lak cara nak guna hahaha.. sapu udpp kat sume kelopak mata sebelom apply eyeshadow.. ratakan.. die mcm cream tuh..

Cik Mar said...

kene tggu gaji nie... dah lama cari bende nie

Cik Mar said...

nape la gaji lmbt sangat ... dah lama cari bende nie

KR said...

memang syarat wajib u juru mekap artis atau pon u juru mekap muka sendiri.. he he.. best giler.. rugi tak cuba.. buat yang xde budget lg takper leh kumpul2 duit dulu.. stock ader bnyk lg nih..

ivy-makeup barbie said...

hye kak...
pe kabar..shat....
nak informed akak ni...
sy dah try udpp tu...
ya allah kak..mmg best giler...
sapu skit kat klopak mata tu..pastu sy trus sapu eyeshadow...warna yg sy suka...normally bila dah spu serbuk2 eyeshadow tu akan jatuh skit tau..tp dgn udpp tu..sbaik sapu eyeshadow je..leh nmpak dia trus melekat..ibarat mcm gam....then..dia thn lama...
ari tu sy g dinner...pakai mekap dari jam 5 ptg smpai kul 12 mlm..eyeshadow tu still segar lagi...mmg best...sblum ni sy cuma guna eye primer dr elianto je...de gak ngok laman web psal udpp ni..then nmpak akaknyer blog...tu yg order kat akak tu...anyway kak..mmg udpp tu best...hehehehe...tq kak....

KR said...

thanks gak ivy.. semoga bergumbira ngan mata cantek!

aYu LaLaLa said...

erm...nak tnye la, udpp ni yg normal size ker yg xl pnye?

reena said...

ade stock untuk udpp?camena nak order?

.::: Princess MOMOY :::. said...

akhirnya ada juga urban base ni jual kat malaysia
dah lama cari benda nih =)
yes...terjumpa blog ni secara tak sengaja
tapi time tak dapat elaun plak
haiss...kena tunggu elaun nih

Post a Comment