We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Tuesday, November 10, 2009

Stock Baru Dah Sampai

Yeay... Stock baru dah sampai.. Jom berkenal-kenalan ngan barang baru di KRYOLANINMALAYSIA nih..

Berkenalan dengan foundation dulu ek..

Yang ni Kryolan Supracolor Oil Base Makeup. Kalau you nak tau review pasal foundation nih surf dalam blog makeup artist Indonesia. Mekapnyer cantik banget! Sile google!!!!!!! Sapuannya lebih licin dan senang nak sapu dan blend blend blend macam pakai foundation biasa juga. Hasilnyer one word jer...

MELETOP!!

Dan yang ini juga hadiah untuk 10 lucky winners.. Sile follow blog ini dan tunggu syarat seterusnya di post akan datang! Tunggu....

Kalau nak cepat sile beli :)

Kryolan Supracolor Oil Base Makeup - RM53 (8ml)
Dari kiri : 046 (shading), fs38 (medium skin), NB (fair skin), 4w (medium skin), fs36 (dark skin)



Yang kedua ni Dermacolor Concealer Wheel!!!! Complete color apa yang you all nak.. D61 untuk highlight, D3 untuk fair skin color, D4 untuk medium skin color, D100 untuk dark skin color, D375 untuk shading dan D32 untuk cream blush (yang bulat tengah2 wheel ni) So mak you yang gelap sikit dari you boleh pakai dan adik you yang putih melepak boleh curi foundation you. Sorok sorok la yer.. He he.. Boleh guna sebagai concealer atau yang kulit berminyak boleh pakai sebagai foundation.

Complete untuk mekap artist juga!!! Bawa seketol ni jer pergi mekap client!

The same word..

MELETOP!!!

Dermacolor Wheel - RM130 (47g)




Dan lagi Dermacolor Camouflage Cream Single Palette. Yang ni pilihan colornyer lagi banyak. Dari yang cerah sampai gelap (D1,D2,D3,D4,D5,D6,D7,D8,D9,D10,D11) dan cream blush (D32).

Dermacolor Camouflage Single Palette - RM250



Dan Micro Silk Powder ini. Baru sampai tau. Yang ini terbaru dari Kryolan. Yang digunakan untuk Miss Universe 2009. Microfine, halus sangat la tu sesuai utk Camera HD zaman sekarang. Semua photographer pakai camera HD. Kalau powder tak sesuai you akan nampak tak cantik dalam gambar. :p Juga anti-flammatory, anti-bacterial, got SPF=9 so can protect from harmful UV-rays. Dengan Micro Silk Powder ni you tentu..

MELETOP!!! :)

Dan harga pon agak meletop untuk product sebest ini T_T (Kalau ada extra duit bulan ini tak rugi beli)

Micro Silk Powder - RM130 (30g)



Scroll down lagi!!





Dan yang ini sangat sesuai untuk deep scar. Mungkin you suka picit jerawat sampai muka you berlubang. Mungkin you main hujan masa kene chicken pox masa kecil dulu sampai parut tak hilang. Dan alamatnya parut itu kekal dengan you sampai bila-bila! Dengan foundation biasa tak cukup terer untuk cover deep scar you tu!

Kita sumbat lubang itu dengan product ini!!! Dan ratakan!!! Kulit you akan licin :)

Dermacolor Skin Plastic - RM100 (40g)

5 comments:

ciare (^_^)v said...

wow meletop! harga pon meletop! HIHI

AmY-AdLi said...

dermaclor skin plastic macam best ! huhu

KR said...

best best sangat best :)

nina said...

dermacolor wheel pn besh sbb compact n senang nk bwk ke mana2...suke3..

iEnA eLiEnA said...

salam..kak anne
Kryolan Supracolor Oil Base Makeup
kale 4W ader lagi tak kak ?

Post a Comment