We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Wednesday, September 15, 2010

Sembang Raya

Nak pergi open house pun harus cantik sekarang. Terutama kalau temankan boyfriend atau husband pergi open house rumah kawannya. Jangan harap muka tak berbedak boleh confident nak gelak ketawa gembira. Sebab sekarang pergi mana2 pun nampak perempuan cantik macam model. Dah nampak perempuan lain cantik boyfriend atau husband menjeling mula lah jeles.. Uhhh..

Solekla sikit untuk cik abang tersayang. Bangga cik abang berjalan dengan kita..

Mekap jangan tebal2 sangat. Bak kata kawan2 lelaki i dah tak natural.. Tapi kalau tak tebal tak tutup pula parut2 di muka.

Pssttt.. Kalau u pakai mekap Kryolan tebal2 pun lepas setengah jam nampak natural juga. Dan parut pun tutup.

Kesimpulannya dapatkan produk Kryolan disini sementara stock masih ada.

Produk wajib u ada :
Foundation : supracolor/tv paint stick/ultrafoundation/dermacolor/dermacos
Loose powder
Blusher
Lipstick

Dah cukup meletop.... :)

2 comments:

Shin said...

Ye lah, kalau bubuh mekap sampai tebal2 bak kalis peluru... 'menakutkan' jgak kan! Takut either kena jeling2 or asben terus lari jauh2, LOL. :P Paling best tuh natural look yg mmg all-time fav kan, good luck in your sales dear! :)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

salam...kak ann...sy ada buat satu entri mengenai mekap...sy dulu pnh order mekap dari kak ann...ada masa cek la dekat sini...http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2011/01/cerita-mekap.html

Post a Comment