We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Friday, October 23, 2009

NO BRAND Train Case aka Make-up Box

Sorry ek Kryolan's fan.. Nak nyelit sket barang best bukan cap KRYOLAN nih..
Kalau nak beli yang brand KRYOLAN ribu-riban yanggg.. T_T
Mungkin you tak sedar train case best ni dah lama available di kryolaninmalaysia.
Layan...


Train case di kryolaninmalaysia (real pic) -RM140



Ada kunci lagi maka DERMACOLOR Camouflage Cream you yang mahal takkan dicuri pencuri.


Why you should buy?


Sebab yg ni high quality punya train case. Best dan Mantap!! Bukan macam yang made in China yang jika tersenggol lutut you pon boleh kemek.. Train case yang kemek yer.. Sian tv paint stick KRYOLAN you kat dalam yang mungkin boleh patah, eyeshadow dan blusher MAC atau Bobbi Brown you yang mungkin boleh pecah akibat train case takde quality.. ;p dan lutut you yang keras.. :D

Sebab you patut masuk site ini dan terjumpa black train case yang lebih kurang banyak sama tapi lagi WOW harganya! Sephora.com

Nota penting : Yang di blog ini bukan Sephora yer.
Sephora Midnight Train Case


Berbaloi-baloi!

Dan last skali coz it is a black train case.. Tak ker you rasa macam pro bila you are carrying a black train case.. Ala2 MAC gitu.. You harus tahu bile you jalan dengan makeup box you ni dan semua orang akan tahu you make-up artist dan kalau you pergi makeup pengantin semua orang tegok tau mak andam datang dari you turun kereta sampai you hilang masuk bilik pengantin dan sampai you keluar nak balik.. Wow.. Vogue gitu bawak black train case yang berkilat..

Echeche tak perasan ke real pic tu i snap ala2 Sephora nya picture konon nak tunjuk betapa samanya mereka. Grinzzzzz



6 comments:

Puteri5488 said...

Salam. akak Box ni ada stok lg? nak satu
su dah email tp tiada balasan lahhh. puteri5488@yahoo.com.my

aIsHa said...

salam akak, box ni ade stok tak..pape bgth ye.berminat sgt..thanks

farah fazanra said...

i nk la black train case ni... very interested.. so mcmna i nk dpatkn ye??

farah fazanra said...

i nk laa black train case ni... very2 interested.. so mcm mna i nk dpatkan ye??

De Emperor said...

case ni ada lagi x? kalau ada saya nak order 1

Ayumaira Bridal said...

box ni available lg x? i nak book 1

Post a Comment