We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Tuesday, December 1, 2009

Cepat Adik Cepat



Adik-adik...

Kryolan Giveaway nak due dah. Ader 8 hari dari sekarang. Tarikh tutup 9 December 2009. Hadiah akan didistribute pada 16 December 2009.
Siapa yang belum join tuh baik join cepat.
Sebabnye tak ramai yang join jadi probability you to be one of the winner agak high lah..

Diingatkan lagi skali 10 org winners akan dapat Kryolan Supra bernilai RM53.
Kryolan Supra nih yang indonesian artist pakai mekap ala2 baby doll tuh.
Kalau nak beli memang dah out of stock!!
Kalau nak free, fast grab girls!!

Cepat ek.

2 comments:

iEnA eLiEnA said...

wah esok tarikh tutp nyer..huhu tak sabar nk tunggu..
ade peluang ke x..hehe harap2 ade..
every new post kat blog iena wat link tu kryolan giveway tau..huhu excited nye..
kak..jom lah tgk..nk wat iklan kt tmpt akak plak

http://ienaeliena.blogspot.com/2009/12/premium-beautiful-impian-setiap-wanita_08.html

ciare (^_^)v said...

Salam kak ann, anyway I dah received the pro 88 palette. best sgt warna2 dia :) ehm tak sbr nak tau sape pemenangnye..hrp2 bleh terpilih...:)

Post a Comment