We sell KRYOLAN, DERMACOLOR dan DERMACOS. Need consultation? Dont know which color suit ur skin? Wanna know more about Kryolan? Wanna test before u get one? Call me ann @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com anytime, anywhere.....

Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 atau sile2 lah email bb.artofbeauty@yahoo.com.. bebiler u nak jer.. :)

HOW TO ORDER

FIRST : visit Kryolan website at http://www.kryolan.com or choose the products here in this blog
SECOND : msg @ 0123636304 or email bb.artofbeauty@yahoo.com
THIRD : confirm the products and the payment amount
FOURTH : pay via bank in into my MBB account or CIMB bank. pls request for the account number.
FIFTH : fill out the form below after the payment transferred. wait for your kryolan or dermacolor at your doorstep.

For cod :
Siang boleh datang kedai di Taman Sri Gombak..
Malam boleh datang ke rumah di Taman Sri Gombak

By appointment tau..
(11am - 6pm) (9pm - 11pm)

Jangan kacau i di waktu2 dibawah :
6.01pm - 7pm : waktu ni i ke post office
7pm - 8.59pm : masak husband i dinner :p
11.01pm - 10.59am : husband time!!! :D He he he
Waktu ni all my right.. Thheee..

Ok ok.. waktu lain customer always right..

Chupppp... Dah tmbh satu lg activity dlm jadual. BABY baru.... Waktu2 diatas xblh disahkan lg. Kacau bilau bila dia tetibe je jerit n meragam. Klu xdpt call sile msg ek.. Paling2 klu xde staff i layan u siang2 lepas baby tidur kul 11pm i akan reply. :)

ORDER FORM (after payment done)

Email Address:
Full Name:
Shipping Address:
Contact Number:
Preferred Bank/Payment Mode: Maybank
Cimb
Paypal
Western Union
Date, Time, Total Amount Transferred (e.g. 23 June 2011, 4:52pm, RM356)
Item's Code/Qty/Color/:

Tuesday, December 20, 2011

Kesian laman sesawang I ni dah bersawang. Semenjak dua menjak ni update kat facebook jer. Senang hokey.

Ok customers n readers,
Nak story mory sket ni. Sekarang Kryolan in Malaysia ni ada 2 tokey, Sharifah n I lah, Ann. Dan ada 1 staff jer yg buat packaging utk hantar barang2 U all lah. Kalau bab update2 blog tu I sorg jerla yg nak kene updatenyer, Kak Sharifah haramlah dia. Reti ker pegang2 laptop dia tuh? Mengarah boleh la. Hehe mentang2 dia xbaca. Die kire sleeping partner I jerla ek..

Kedai kt ada di Taman Sri Gombak tp bukak by appointment jer sebab kt belum ada staff utk jaga kedai tuh. Malam2 klu nak beli mekap U boleh dtg rumah I klu I ada kat rumah. Staff lama dah lari lepas I ajar die mekap2 igt nak suh die naik pangkat jd assistant I, die g jadi make up artist bisnes sendiri lak. Chisss. Dulu dia la slalu yg reply msg2, jawab call U all, jaga kedai I. Skng dia dah xde I pening hokey! Kalau mintak address tu dah confirm U nak dtg n I blh tunggu baru I bg. Sbb ritu ade customer ngamuk die dtg I xde. Die xckp awal pun nak dtg. Xmo jadi gitu lg :( Nah dail 0123636304 klu nak dtg.

Amboi3X customers sayang.., tinggal msg kat shoutbox ckp akak bisnes dah riban xnak jawab call, msg lg dah. Sbb skng bg staff nan sorang tu pegang tefon siang2. So klu die tgh bz membungkus tu alamat mmg lambat la direplynyer msg korang. Sebab tu harap bersabor la yer. Malam2 nanti klu die tak reply, I reply kan. Nak citer sikit ni jer pun..

Anak I dah pandai cakap 1 word ni..,

Tata....

1 comment:

Post a Comment